قیمه ترکی یا«پیچاق قیمه»

خورش قیمه ترکی یا به زبان خودشان پیچاق قیمه به خاطر داشتن خلال بادام بافت و ظاهر زیبایی دارد. و یکی از غذا های معروف و رسمی اردبیل است.

برای جذاب تر کردن این غذا ، تخم مرغ ها را با قالب مخصوص فرم دهید و روی خورش بریزید.

Image result for ‫قیمه ترکی‬‎

مواد لازم برای 6 نفر

گوشت قیمه ای : نیم کیلو
خلال بادام :150 گرم
پیاز بزرگ : 2عدد
نمک، فلفل، دارچین و زردچوبه : به مقدار لازم
زعفران ساییده شده : 2 /1 ق چ سرپر
آبغوره : 2ق س
رب گوجه فرنگی : 1 ق س
تخم مرغ : 2عدد
روغن : به مقدار لازم

ادامه مطلب

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

آتش زیر خاکستر معرفی لینک و تبلیغات وبلاگ جامع پزشکی و سلامت TEHRAN Bazaar بهترین فلزیاب تصویری آمریکایی واروپایی کتابخانه ثامن الائمه نام نیک ماشین سازی شهاب صنعت sheler.parsablog.com