آشپزهای حرفه ای اسرار آشپزی شون رو حفظ می کنن و فقط اون ها رو به هنرجوهاشون ارائه میدن. اما ما اسرار این آشپزهای حرفه ای رو براتون آورده ایم تا بتونید برای همیشه غذاهای خوشمزه و بدون نقصی رو درست کنید.


بهترین استیک

 

 با این ترفندها آشپزی حرفه ای شویم


گوشت رو همون لحظه که از فریزر درآوردید سرخ نکنید. بزارید یک تا دو ساعت بیرون بمابمونه تا به دمای محیط برسه. اگه می خواین رنگ استیک طلایی بشه قبل از سرخ کردن رطوبتش رو کاملا بگیرین.

ادامه مطلب

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Emily Asan_marketing گمرک دانلود تحقیق مرجع به روز و تخصصی پزشکی ایران و جهان اندروید 30تی اتوپوستر دانلود جدیدترین آهنگ ها از خوانندگان ایرانی