در این مطلب به شما میگوییم چطور روغن مناسب برای تهیۀ انواع غذاها و خوراکها را انتخاب کنید و از هرکدام در تهیه چه نوع غذایی استفاده کنید. با ما همراه باشید.
هنگام انتخاب روغن برای آشپزی باید چند عامل را در بگیریم؛ از جمله روش پخت، نقطۀ دود، طعم و مواد مغذی روغن. نقطۀ دود روغن دمایی است که در آن چربی تجزیه و اکسید شدن آن شروع میشود. برای حفظ طعم مواد غذایی، روغن نباید به دمای نقطۀ دود برسد. بنابراین روغنهای با نقطۀ دود بالاتر برای سرخ کردن، تفت دادن، کباب کردن و پختن در دمای بالا مناسباند. روغنهای با نقطۀ دود پایین مناسب استفاده در سسها، طعمدهندهها و چاشنیها هستند. مزه هم در انتخاب روغن مناسب نقش دارد. مزۀ برخی روغنها قویتر است، درحالیکه مزۀ انواع دیگر روغن کمتر به زبان میآید.
ادامه مطلب
درباره این سایت