ترشی انبه یکی از انواع ترشی های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرهای جنوبی کشورمان می باشد. ترشی انبه هم مانند ترشی های جنوبی مثل ترشی بندری طعمی تند دارد و به صورت تکه ای یا لیته تهیه می شود.
ادامه مطلب
- انبه سفت وسبز 2 عدد
- کنسرو گوجه یا 3 عدد گوجه خرد شده
- عصاره تمرهندی 1 لیوان
- روغن کنجد یا هسته انگور 1 لیوان
- سیر 2 حبه
- سرکه 1 لیوان
- زردچوبه به میزان لازم
- تخم گشنیز به میزان لازم
- سیاهدانه به میزار لازم
- نمک و فلفل به میزان لازم
درباره این سایت