زمستان که می شود در خیابان ها و بعضی اغذیه فروشی ها باقلای پخته شده ارائه می شود بعضی این میان وعده را به عنوان صبحانه یا عصرانه میل می کنند. نخستین نکته در مورد طبخ یک باقلای خوش طعم و دلچسب خوب پخته شدن آن و در مرحله بعدی درشت بودن باقالی و رنگ کرم قهوه ای آن است.

اصول پخت باقالی, راهنمای پخت باقالی

مواد لازم برای تهیه باقالی :

 باقالی تازه  ۴ کیلو با پوست
نعنای خشک به مقدار لازم
سرکه به مقدار لازم
 نمک،فلفل سیاه به مقدار لازم
سماق به مقدار لازم

ادامه مطلب

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مطالب سرگرمی ایرانی طراحی سایت / سئو سایت بهسایی آشپزی 20 گروه برنامه نویسی مزدا لوازم یدکی داستان نویسی چاردیواری من